DEZE MAAND: Een gloednieuwe site!

Wat? Een andere site?! Schrik niet: hier verandert er niets! Wel bestaat er sinds vorige maand een nieuwe blog. In deze maandupdate vertel ik er meer over en geef ik nieuwe film- en serietips.

Heeft er iemand nog goede 4-aprilgrappen gehoord? Je zou de grap mee kunnen rekenen van de drukke jongen die alsnog een nieuwe site begon. Die gast die met moeite al wekelijks één blog wist te vullen, doet er nu nog eentje bij. Het scheelt dat hij het wel leuk vindt om te doen.


Hoogtepunten van maart


 

De Docukijker

Het voelt vreemd om op mijn ene blog reclame te maken voor mijn andere blog. Laten we eerlijk zijn: zelfs na het erkennen ervan blijft het heel erg vreemd. Toch wil ik laten weten dat ik, hoewel ik op mijn kont zit te kijken naar een computerscherm, ik niet niks zit te doen. Vol passie tik ik met mijn vingers de prachtigste teksten.

De nieuwe site die ik deze maand startte heet De Docukijker. De blog is helemaal gericht op het medium documentaire. In ieder geval bekijk en bespreek ik iedere week één documentaire om mij meer te verdiepen hierin. Dit doe ik om mijn kennis van dit genre te verbreden. Tijdens mijn opleiding Journalistiek wil ik zelf ook documentaires gaan maken.

Nu is het nog wat lastig om mij op de nieuwe blog te volgen. Het beste kun je het Twitter-account van de site stalken. De komende maanden hoop ik de boel op dedocukijker.nl wat strakker te maken, maar nu eerst focus ik vooral op content. Neem dus snel een kijkje en wie weet vindt je het ook nog interessant!


Nieuw in april

Het lijkt ondertussen wel een gewoonte te zijn. Ook deze maand verschijnen er een hoop vette nieuwe films en series. Geloof me: dit is geen 4-aprilgrap.

Films

Lady Bird: De Oscargenomineerde coming-of-age komedie verschijnt eindelijk ook in Nederland.
A Quiet Place: Superspannende horrorthriller over een familie die stil moet blijven om te overleven.
Rampage: Dwayne Johnson moet grote monsters bevechten. Nice!
The 15:17 to Paris: De helden van een waargebeurde mislukte treinaanslag spelen zichzelf.
Avengers: Infinity War: De epische conclusie van 10 jaar aan Marvel-films.

Series

Legion S2: De creatieve, psychologische superheldenserie begint vandaag weer!
New Girl S7: Het laatste, korte seizoen van een fijne en hilarische romcom-serie.
Lost in Space S1: Sci-fi reeks op Netflix. Reboot van de jaren ’60 serie.
Westworld S2: Het futuristische attractiepark komt met nieuwe mysteries.
The Handmaid’s Tale S2: De dystopische serie won vorig jaar de Emmy voor beste drama.

miWAUW.jpg

Advertentie

3 gedachtes over “DEZE MAAND: Een gloednieuwe site!

  1. Je plaatste toendertijd wel erg veel, zeg! Zoveel kijk ik er niet eens haha. Mijn motivatie was niet echt om in een gat in de blogmarkt te springen, maar ik merk wel dat er wel een markt in zou kunnen zitten.

   Like

   1. Ja en nee…soms deed ik de update na een paar weken en plaatste ik dus in één keer heel veel recensies. Maar ik keek erg veel documentaires toen. Eigenlijk nog steeds zo. Als ik moet kiezen tussen een film en een interessante documentaire dan kies ik toch vaak voor de laatste. Een aanrader is trouwens de documentaireserie op Wild Wild Country op Netlfix.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s