De leukste sitcoms op Netflix!

Soms heb je van die dagen dat je helemaal nergens zin in hebt. Het hoogtepunt hiervan is wel de maandag. Net na een lekker weekend met een mooi zonnetje weer op het kantoor binnen hard werken met nog een hele week voor je is toch wel lastig.

Om het begin van de week iets makkelijker te maken, heb ik een lijst gemaakt van series die je nu direct op Netflix kunt kijken. Zo kun je lekker op de bank gaan liggen en een van deze series opzetten om je dag ietsje op te vrolijken en hopen dat het snel weer weekend wordt. Hier 5 hele toffe sitcoms:

How I Met Your Mother

MAC12_HIMYM_CAROUSEL01.jpg

Deze sitcom gaat over 5 vrienden in New York, is bijna 10 jaar lang op televisie geweest en heet verrassend genoeg geen Friends. How I Met Your Mother is begonnen in 2005 en kwam twee jaar geleden met het laatste seizoen. Deze serie is tof, vanwege de grote focus op het verhaal. Eindelijk staat het laatste seizoen nu ook op Netflix!

Klik hier om How I Met Your Mother op Netflix te kijken

Koop bij bol.com


Modern Family

PHOTO_Modern-Family-group2013.jpg

Een beetje vreemd en gek is Modern Family wel. Deze sitcom gaat over drie gezinnen die essentieel verschillend zijn, maar wel aan elkaar verbonden zijn. Van de zes seizoenen die er tot nu toe zijn, staan er vijf op Netflix. Dit is de enige serie uit deze lijst die ik zelf nog niet volg. Wel heb ik een heleboel positieve geluiden over deze serie gehoord.

Klik hier om Modern Family op Netflix te kijken

Koop bij bol.com


Brooklyn Nine-Nine

brooklynninenine.jpg

Meestal zijn politieseries spannend om te kijken. Brooklyn Nine-Nine is anders. Deze serie is namelijk een politie-sitcom, wat net zo leuk klinkt als het is. Vreemde personages en grappige acties maakt het een waar genot om te kijken. Het derde seizoen is net afgelopen, maar de eerste twee staan op Netflix voor je klaar.

Klik hier om Brooklyn Nine-Nine op Netflix te kijken

Koop bij bol.com


New Girl

new-girl-cruise.jpg

Volgens mij zou ik mij moeten schamen dat ik deze serie kijk. Toch geniet ik elke keer weer van New Girl. Deze serie heeft namelijk in de hoofdrol Zooey Deschanel, een actrice die een heerlijke vibe overbrengt. Deze romantische, grappige en droge sfeer die New Girl heeft, maakt de serie zo leuk als die is. Seizoen 5 is op het moment in Amerika bezig, maar de eerste drie kun je lekker hier ook al kijken.

Klik hier om New Girl op Netflix te kijken

Koop bij bol.com


Unbreakable Kimmy Schmidt

12186177.jpg

Netflix heeft ook een sitcom als exclusieve serie. Sinds 2015 is de leuke serie Unbreakable Kimmy Schmidt te zien. Nog maar een paar weken staat seizoen 2 online. Deze serie gaat over Kimmy, een vrouw die 15 jaar lang vastzat in een bunker met een sekte. Nu woont ze in New York en moet ze omgaan met de veranderde wereld.

Klik hier om Unbreakable Kimmy Schmidt op Netflix te kijken

Koop bij bol.com

Advertentie

12 gedachtes over “De leukste sitcoms op Netflix!

 1. Ooh ja ik vind Kimmy ook zo fout dat ze leuk is en natuurlijk Modern Family all time favorit. Eerst al leuk en nu ik zelf een kindje heb kijk ik er weer heel anders naar. Te grappig en helaas herkenbaar. Help!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik kijk eigenlijk helemaal geen sitcoms meer. Als ik en aflevering van Friends tegenkom op TV kijk ik wel altijd, maar de laatste sitcom die ik regelmatig keek was 2 Broke Girls en dat is ook al een tijdje geleden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bij het lezen van de titel hoopte ik al dat je Brooklyn Nine-Nine zou noemen. Allemaal topseries alleen heb ik Kimmy Smith nog niet gezien. Moet ik nog steeds aan beginnen.

  Offtopic; op HBO heb ik nu kennis gemaakt met de comedyserie Sillicon Valley. Echt waanzinnig leuk!

  Geliked door 1 persoon

   1. Brooklyn Nine-Nine heb ik al twee afleveringen van gezien erg leuk! De andere nog niet, maar staat om mijn lijstje.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s