DEZE MAAND: Sinterkerst & vernieuwde site

Beste lezertjes: welkom op de vernieuwde site. Voor degene die dit bericht een jaar na dato nog lezen – de site heeft een metamorfose ondergaan. Nu is het nog lang niet af. Graag hoor ik feedback wat jullie ervan vinden.

Veranderen, verfrissen en vernieuwen. Met die insteek probeer ik toch na een blogloze oktober en een vrij karige november goede moed te krijgen voor het nieuwe jaar. December beginnen we daarom met een nieuwe, maandelijkse blogserie, die je letterlijk nu zit te lezen. Yes, dit is het!

Nu is over mijn eigen site praten niet echt mijn hobby. Wel in real life hoor – geen zorgen – maar op mijn blog praten over mijn blog vind ik altijd wat te meta voor mij. En het verjaard ook slecht. Wie leest dit nu volgend jaar nog terug? Als alternatief wilde ik een nieuwsbrief maken, maar wie zit dáár nu op te wachten…

Wil&co

Tijd voor een terugblik. Wat beleefde ik in de maand november? Momenteel verblijf ik mij dagelijks nog in de gangen van TVGids.nl, waar ik stage loop. Nieuw is dat ik nu ook schrijf voor Cine.nl: lees al mijn leuke stukken en nieuwtjes hier!

cine-combi.jpg

Het schrijven de afgelopen maanden kwam niet door Cine.nl, maar doordat ik me zo had gefocust op het schrijven van langere stukken. Interessante en vette stukken heeft dat opgeleverd… totdat ik er geen motivatie meer voor had. De filmlijsten die ik op Letterboxd had samengesteld om te kijken, stopte ik ook mee. Als je kijkt naar mijn filmdagboek voor november, zie je dat ik veel meer zelf bepaal wat ik kijk.

Dat is een goede ontwikkeling, alleen zit ik nu in een dipje en neem tijdelijk afstand van filmkijken – waarover ik schreef bij de recensie van Thor. Prima, ik doe er genoeg naast. Heb scenarioschrijven op een laag pitje gezet en kijk nu weer sinds tijden series, speel games(!) en gooi nog wel eens een boek open. Daarbij hou ik ook strak alles bij op IMDb, Grouvee en Goodreads respectievelijk.

WAT_ZAG_IK

Gelukkig zag, keek en genoot ik de afgelopen maand genoeg. Zo ging ik consequent iedere maand een keer naar de bioscoop. In totaal dus vijf films op het grote doek. De recensies lees je onder de linkjes. Zelfs zonder te bloggen heb ik nog best veel geschreven!

Genoten

The Mountain Between Us, Thor: Ragnarok en Justice League.

Tegenvallers

Murder on the Orient Express en Flatliners.

Verder keek ik nog Bojack Horseman seizoen 3, waarvan ik op de site een recensie heb geschreven. Ook The Defenders heb ik eindelijk gezien, waar ik binnenkort een recensie over ga schrijven.

Als laatste heb ik sinds jaren weer een game uitgespeeld! Call of Duty: Ghosts krijgt ook nog een recensie, al moet ik de vorm nog even uitvogelen.

justiceleague-1

Next->

Nu is de maand december begonnen. De Sinterkerst-maand. Gezellig met het hele gezin rond de verwarming zitten en de tv aandoen. En natuurlijk naar de bioscoop rennen voor Star Wars: The Last Jedi.

Behalve Star Wars komt er voor volgend jaar nog veel ander goeds in de bioscoop. Persoonlijk kijk ik uit naar het heerlijk foute Jumanji: Welcome to the Jungle, James Franco’s biopic over Tommy Wiseau: The Disaster Artist en Molly’s Game van mijn favo biopic-schrijver achter The Social Network en Steve Jobs.

Maar ook in serieland komt er een hoop goeds aan. Netflix-abonnees kunnen praktisch gezien niet eens de deur uit. Dus als je nog een excuus nodig hebt voor deze maand: de Duitse Stranger Things-achtige serie Dark staat as we speak klaar! En het tweede seizoen van The Crown komt volgende week al. Will Smith komt samen met Suicide Squad-regisseur David Ayer ook al deze maand naar Netflix met het peperdure Bright.

Hopelijk wordt het weer een topmaand met veel blogs. Laten we in ieder geval afspreken dat ik 1 januari weer zo’n stuk maak. Deal?

Laat nog even weten wat je van het nieuwe design vindt 😉

Advertentie

Een gedachte over “DEZE MAAND: Sinterkerst & vernieuwde site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s