Nog steeds geen Netflix voor mij

Het is wel duidelijk dat ik first world problems heb.

Afgelopen week lanceerde Netflix de veelgevraagde optie om offline te kunnen kijken. Zo kun je dus thuis je favoriete series downloaden en lekker in de bus of trein Netflixen zonder je complete mobiele bundel er doorheen te jagen of eeuwen moet wachten tot er weer een minuutje is geladen, als de WiFi al werkt.

Fantastisch, toch? Nou, ik ben er eigenlijk niet zo enthousiast over. Zelf maakte ik nooit gebruik van Netflix in het openbaar vervoer. Ik maak mijzelf wijs dat *deftige toon* mijn series meer waard zijn dan het kleine, slecht zichtbare scherm onder de barre reisomstandigheden. Of dat nu een goed excuus is, is weer een ander verhaal.

netflix-offline-download-hero.jpg

Wel zou ik heel graag op mijn schattige (lees: kleine) kamer Netflix willen kijken, ware het niet dat mijn internet zo traag is, dat ik onbewust uit het raam kijk wanneer de trein nu eens stilstaat. Tja, dat gaat dus mooi niet lukken. No Netflix for me. Dat had ik ondertussen al geaccepteerd.

Tot ze vol trots deze aankondiging met de wereld deelden! Eindelijk kan ik House of Cards en Narcos kijken (en tussendoor Chelsea), dacht ik. Helaas. Het is alleen maar op de app. Wanneer ik nu mijn laptop aan mijn leuke (lees: te grote) televisie koppel, kan ik nog steeds geen Netflix kijken. Want om mijn mobiel voor mijn ogen te houden… De struggles 😦

Netflix, pls

 

Advertentie

6 gedachtes over “Nog steeds geen Netflix voor mij

  1. Ik snap de struggles niet zo goed. Als je op je kamer geen goede Wifi hebt knal je er toch een Wifi repeater voor een paar tientjes tussen? Oké, het is weer een paar tientjes verder, maar probleem is dan wel opgelost.

    Geliked door 1 persoon

      1. Ik woon bij mensen in op zolder. Ik ga daar in principe niet over. Maar dat zou inderdaad een optie zijn. Het is alleen instabiel en dus niet altijd even snel.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s