The Jungle Book: Welk personage ben jij?

De personages uit The Jungle Book (2016) zijn ook herkenbaar voor gewone mensen zoals jij en ik. Aan de hand van zeven personagebeschrijvingen kun jij achterhalen wie het best bij jou past. Welk personage uit The Jungle Book ben jij?

Disneys nieuwste film The Jungle Book (2016) draait alweer een tijdje in de Nederlandse bioscopen. Deze prachtige film is een remake van de animatiefilm The Jungle Book (1967), waar sommige van jullie nog mee zijn opgegroeid. Het grootste gedeelte van de film is met de computer gemaakt, wat zo verbluffend goed is gedaan.

Speciaal voor deze mooie film een persoonlijkheidstest. Welk personage uit The Jungle Book ben jij precies? Hieronder een korte omschrijving van de belangrijkste personages samen met een plaatje. Aan de linkerkant staat de nieuwe (2016) versie van het personage en aan de rechterkant de originele (1967) versie. Laat weten in de reacties welk personage het best bij jou past!

Mowgli

mowgli.png

Jij bent jong en zit vol leven. Het avontuur is voor jou niet vreemd. Samenwerken doe je graag, al wordt je door anderen gezien als een outsider. Wel durf je anderen te vertrouwen.  Je hebt nog niet iemand gevonden die bij je past, maar je bent wel hard op zoek. Je snapt de wereld nog niet helemaal en rent er nog voor weg.

Baloo

baloo.png

Plezier hebben is jouw motto. Alles in het leven moet ervoor zorgen om je het zo makkelijk mogelijk hebt. Niet alleen maak jij je geen zorgen om je uiterlijk, ook wat mensen van je vinden boeit jou niet zo veel. Je staat open voor andermans gedachtegangen en ideeën. Ook ben je aardig tegen onbekenden, al probeer je wel profijt van ze te hebben.

Bagheera

bagheera.png

Je bent erg wijs en weet wat er speelt om je heen. Waardering zoek je in anderen en je probeert zoveel mogelijk anderen te helpen. Wanneer anderen het moeilijk hebben, komen ze naar jou. Je komt voor anderen op en weet jezelf goed te verdedigen. Logisch nadenken is jouw ding, waardoor je soms nog eens vergeet om te genieten van het leven.

Shere Khan

shere khan.png

Je leeft in het verleden. Vol passie probeer je jouw daden van vroeger ongedaan te maken en anderen de schuld te geven. Driftbuien hebben je vervreemd van personen die vroeger om je gaven. Alles in je hoofd draait om wat er is gebeurt en hoe het kan worden rechtgezet. Je weet niet goed met jezelf om te gaan.

Raksha

raksha.png

Je geeft veel om anderen. Van binnen leef je constant mee met je familie en vrienden. Wanneer zij pijn of problemen hebben, ben jij degene die een luisterend oor biedt. Je zou voor ze door het vuur gaan om ze te beschermen, ook al zouden zij niet hetzelfde voor jou doen. Vertrouwen en eerlijkheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Kaa

kaa.png

Je wilt jezelf niet prijsgeven aan anderen, maar je houdt je compleet voor ze verborgen. Weinig mensen weten wie je echt bent, waardoor niemand echt om je geeft. Uit wanhoop probeer je anderen te manipuleren om jou te helpen. Het centrale punt in jouw leven ben jij. Wanneer een ander daar niets aan bijdraagt, heeft die geen plaats in je leven.

King Louie

king louie.png

Passie en visie drijven je om verder te komen in het leven. Nu je alles wat je wilt hebt bereikt, weet je niet wat je moet doen. Je dagen voelen hetzelfde en zijn saai. In een groep wil je graag de leider zijn en je weet goed je sterke en zwakke kanten. Je hebt veel zelfvertrouwen, wat door anderen soms ervaart wordt als arrogantie.

Koop bij bol.com


< Hardcore Henry (2015)If I Stay (2014) >

Advertentie

13 gedachtes over “The Jungle Book: Welk personage ben jij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s