Metal Gear Solid V lijkt een erg solide spel te worden

Op één van de computers zag ik het staan. Ik kon er niet omheen. Het was zo prachtig om te zien en zo heerlijk om te spelen. Zoveel mogelijkheden in dit fantastische openwereld spel. Tenminste, voor zolang ik hem speelde. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (MGSV) is net zoals de titel doet vermoeden: een erg solide spel.

Het is alweer een tijd geleden, maar het staat nog vers in ons geheugen. Firstlook 2015 was een leuk evenement voor jonge en oude gamers die elkaar wilden ontmoeten of games wilden spelen. In deze serie artikelen wil ik de spellen die ik heb gespeeld behandelen.

Keuze

Helaas was het spel te groot om volledig te ervaren in die paar minuten speeltijd. Wel heb ik MGSV even mogen proeven. Het is net zo leuk als de trailers suggereren. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om je situatie op te lossen, om zo stil mogelijk intel te verzamelen bijvoorbeeld. De keuze is aan jou om te kiezen welke missie je op welke manier gaat oplossen.

MGSV-1.jpg

Prachtig en leuk

Metal Gear Solid V ziet er mooi uit. Zeker op de computer is het spel prachtig om te zien. De PlayStation 4 en Xbox One versies zien er ook goed uit, maar kunnen nooit aan de grafische kwaliteiten van de pc toppen. Daarnaast geeft het spel je veel vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, wat voor een spel dat zo mooi oogt best knap is.

Als je van verhalende spellen houdt, zul je hier ietsje minder blij van worden dan van de vorige Metal Gear Solid-spellen. The Phantom Pain is namelijk meer gefocust op de dingen die je kunt doen in de wereld dan de vorige delen. MGSV is het eerste deel waarin je niet vastzit aan het verhaal, wat voor sommige mensen een afknapper kan zijn.

150915_104357_Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-Screenshot-8.jpg

Probeer het!

Iedereen die zichzelf een gamer noemt, zou Metal Gear Solid V een poging moeten geven. Het spel ziet er goed uit, speelt lekker en biedt mogelijkheden om zelf oplossingen te bedenken. Vond je de vorige Metal Gear Solid delen leuk, zou je dit deel zeker moeten proberen.

Koop bij bol.com

Andere spellen die ik gespeeld heb op Firstlook:
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Advertentie

Een gedachte over “Metal Gear Solid V lijkt een erg solide spel te worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s