Waarom jij Master of None níet hoeft te kjken

De nieuwste exclusieve serie van Netflix Master of None is sinds kort beschikbaar. Ik nam de tijd om de 10 afleveringen te bekijken, al werd ik er niet heel warm van.

10 afleveringen van een half uur, exclusief voor alle Netflix abonnees. Een komedie die plaatsvind in New York. Een Indiër als hoofdpersoon. Goed beoordeeld door recensenten. Met deze informatie ging ik Master of None in.

De eerste aflevering was apart. De serie leek onduidelijk, waardoor ik meer vragen had dan antwoorden. Doorkijken haalde de vragen grotendeels weg. Master of None was iets wat ik zelf nog niet eerder had gezien: een komedie die zichzelf serieus nam.

nup_166647_1417

Eindelijk begon ik te begrijpen waar de serie over ging. Onze hoofdpersoon Dev is 30 jaar en acteur, maar weet niet wat hij in zijn leven wilt doen. De serie is zijn zoektocht naar de antwoorden.

De serie moet het hebben van zijn scherpe commentaar op de samenleving en de komische en rare bijpersonages. Dev’s zoektocht naar een goed werk- en liefdesleven is de rode lijn door de serie, met goede losse afleveringen en leuke onderwerpen.

Maar ik kan Master of None niet echt aanbevelen. Het heeft scherpe humor en is leuk om te bekijken, maar de serie is niet een must-watch. Weinig kun je verkeerd doen wanneer je besluit deze vijf uren te zien, maar het is niet de verplichte kost die recensies doen vermoeden.

Klik hier om Master of None op Netflix te bekijken.

Advertentie

Een gedachte over “Waarom jij Master of None níet hoeft te kjken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s