5 redenen waarom Breaking Bad de vetste serie ooit is

Televisieseries weten zo nu en dan bioscoopfilms te overtreffen. Ook Breaking Bad is dit gelukt. Iedere dramaliefhebber moet deze serie een keer hebben gezien. Nog niet overtuigd? Hier vijf redenen waarom jij deze serie niet mag missen!

Breaking Bad is een aanrader voor fanatieke televisiekijkers. De serie van 62 afleveringen neemt je mee op avontuur met Walter White en Jesse Pinkman. Zij veroveren een plaats in de drugswereld.

Waarom zou je Breaking Bad bekijken? Omdat de serie vijf seizoenen heeft, hier vijf argumenten die jou overtuigen om deze klassieker niet te missen.

walt-jesse-breaking-bad-5.jpg

  1. Drugs

Wie gebruikt het niet? Drugs is wat deze serie zo intrigerend en spannend maakt. Maar het verhaal van Breaking Bad gaat niet alleen over het maken van drugs, maar ook hoe de mensen in hun omgeving ermee omgaan.

  1. Realisme

De serie klopt, scheikundig gezien. Je zou het kunnen nadoen, al is het niet aan te raden. De personages in Breaking Bad maken namelijk gruwelijke dingen mee. De grenzen tussen wat wel en niet kan vervagen steeds meer als de serie voortduurt. Dit maakt de serie boeiend om naar te kijken.

  1. Beelden

De beelden van Breaking Bad zijn prachtig. De serie is goed verzonnen en nog prachtiger in beeld gebracht. Elke aflevering is een lust voor het oog. De serie is zonder geluid nog steeds het kijken waard.

Manners-Breaking-Bad-Supercut-2.jpg

  1. Walter White

Het hoofdpersonage Walter White gaat een grote verandering door. Wanneer je hem voor het eerst in de serie ziet, is hij een weerloze onzekere scheikundeleraar. Walter groeit na zijn kankerdiagnose uit tot zelfberaden stoere drugskok. Hij durft steeds verder te gaan, maar weet niet meer te stoppen. Het is fascinerend om deze ontwikkeling te waarnemen.

  1. Bryan Cranston

Wat een fantastische acteur is Cranston. Bryan speelt Walter White en doet dat met zoveel overtuiging en kracht, dat je vergeet dat hij een acteur is. Een prestatie waar hij maar liefst vier Emmy’s voor heeft gekregen.

Maar er zijn nog een hoop andere dingen die Breaking Bad vet maken. De serie is echt het bekijken waard. Als je nu nog steeds twijfelt, kun je ook de trailer bekijken van het eerste seizoen.

Koop bij bol.com

Laat weten wat jij van Breaking Bad vindt in de reacties hieronder!

 

 

Advertentie

Een gedachte over “5 redenen waarom Breaking Bad de vetste serie ooit is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s