De beste gestopte Netflix Originals

Ieder jaar stoppen, vroegtijdig of gepland, series die echt heel leuk waren. Wat doe je ertegen? Ze simpelweg blijven herinneren. Daarom voor iedereen die met tranen in de ogen dit leest – of een korte serie zoekt op Netflix: een lijst van Netflix Originals om niet te vergeten.

Tientallen, zo niet honderden series staan in Nederland klaar om bekeken te worden. Wat je kunt kijken verandert iedere week: nieuwe titels komen erbij, oude worden verwijderd. Maar in die wisselgang is er een constante: de Netflix Originals.

Maar ook deze kunnen aflopen en ondergesneeuwd raken door het populairdere aanbod. Om ze weer even boven water te halen, in deze blog een ode aan de gesneuvelde Netflix Originals.


Marco Polo (2014-2016)

In een van Netflix’ duurste series ooit gaat de jonge Marco Polo op ontdekkingstocht. Hij komt terecht in het dertiende eeuwse Mongolië. Dit historisch avonturendrama heeft twee seizoenen én een special gekregen, maar door te weinig kijkers is de serie helaas vroegtijdig gestopt.


Bloodline (2015-2017)

Wanneer het zwarte schaap van de familie terugkomt, is het een kwestie van tijd voordat alle geheimen op tafel liggen. Deze thrillerserie wist in drie seizoenen de serie af te ronden en heel veel kijkers en recensenten blij te maken.


The Get Down (2016-2017)

De Bronx, daar speelt dit muzikale drama zich af. Het is de jaren ’70 en een groep tieners loopt in die New Yorkse wijk te chillen. De twee seizoenen duren in totaal  maar zo’n elf uur, maar het is zeker het bekijken waard.


Sense8 (2015-2018)

Dit science-fiction mysterie gaat over acht mensen die onderling met elkaar gelinkt zijn. Ineens worden zij achtervolgt. In twee seizoenen kreeg de reeks een grote groep fans, die er zelfs voor zorgden dat de geannuleerde serie alsnog dit jaar een finale-special krijgt.


Girlboss (2017)

Deze komedieserie van dertien half uur durende afleveringen is door iedereen sinds de release vergeten, maar een prima tussendoortje. Het draait om Sophia Marlowe, die haar leven goed moet managen sinds ze het druk heeft met met de verkoop van mode online.


Lilyhammer (2012-2014)

Deze komische misdaaddramaserie gaat over een New Yorkse gangster die zich verstopt in het koude Noorwegen, nadat hij getuigde tegen zijn oud-collega’s. Wat volgt is een hilarische maar tegelijkertijd spannende serie van een stoere man buiten zijn comfortzone.

Advertentie

Een gedachte over “De beste gestopte Netflix Originals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s