Welke sitcom ben jij?

Altijd al afgevraagd welke serie jij bent? Toevallig ook nog specifiek welke sitcom? Dan ben jij op de juiste plek!

Mensen kijken series. Veel of weinig, regelmatig of af en toe, ze doen het gewoon. Vraag jij je nog steeds af welke sitcom je bent, of ben je – net als ik – al gestopt met lezen?

The Big Bang Theory

Jij houdt wel van lachen. Wanneer je vrienden een matige opmerking maken, kan jij je lach niet inhouden. Zelfs jouw eigen humor kan je niet weerstaan. Daarbuiten ben je vooral te vinden bij je tv, met je shirt van Marvel aan. Wat erop staat? Batman? Spider-Man? Zoiets.

Community

Stoppen met leren? Nooit. In de klas zitten is daarvoor te leuk. Vooral leraren pesten is heerlijk. Hoe gekker de grap, hoe beter. Eindelijk komt je cijferlijst terug. Vier keer is scheepsrecht? Nope, gewoon weer een collectie 4-en. Dat moet gevierd worden!

Brooklyn Nine-Nine

Spreek jou maar aan met Kasper. Je rent lekker in het park. Maar dan komt Peet. Die grijpt een tas van een onbekende vrouw en rent weg, zo hard als hij kan. Vervolgens krijgt Thomas er de schuld van. Jij kan er wel om lachen, hè. Met je dissociatieve identiteitsstoornis.

The Office

Jij zit aan je bureau, de eerste dag op je werk. Een leuk meisje loopt langs. Je kijkt naar haar en je ziet dat ze terug kijkt. Snel kijk je weg. Maar ze loopt naar je toe en zegt hoi. Je kijkt haar aan. Ze glimlacht en kijkt terug. Jij kijkt naar haar. Ze knippert. Jij knippert terug. Het blijft stil. Jouw favoriete dag ooit.

2 Broke Girls

Als harde werker neem je initiatief. Je hoofd zit vol plannen voor een fantastische toekomst. Het geluk lacht je toe. Maar dat niet alleen. Om elke opmerking die je maakt, beginnen er zomaar mensen in je hoofd te lachen. Zelfs anderen blijven na iedere zin steeds even stil. Wat gebeurt er allemaal??

Dus, welke sitcom ben jij eigenlijk?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s