Hey Disney, hier 4 Star Wars filmideeën!

Heb je het gehoord? Sinds deze week draait er een nieuwe Star Wars-film in de bioscoop. Leuk hè!

Solo: A Star Wars Story ziet er wel geinig uit. Of het ook echt zo leuk is, kom ik vroeg of laat nog wel achter. Om eerlijk te zijn sta ik er niet zo hard om te springen. Wie weet is dit een noodkreet! Laat ik die zielige mensen van Disney eens helpen met een paar ideeën voor Star Wars-films. Vinden jullie het wat? Bel me! Mail me! Weet ik veel!!

Demon’s Pit

In duisternis groeit een kleine jongen op. Misleiding omhult hem helemaal. Dan springen we verder, vlak na Revenge of the Sith. Jar Jar Binks, de opgegroeide jongen, betreedt het toneel. Zij en zij staat hij met zijn oudste vriend: Anakin Skywalker, gehuld in zijn iconische, donkere pak. Het is het begin van een duistere thriller over afbrekende vriendschap, met ontelbare doden als gevolg.

Invasion of the Empire

Diep in het universum verstopt een groep planeten zich als een van de laatste voor de Empire. Wanneer ze een groot Empire-schip zien langskomen, vrezen ze dat ze ontdekt zijn. De samenwerkende planeten raken in paniek en krijgen ruzie met elkaar. Nog voor er een Stormtrooper heeft kunnen arriveren, breekt er in de planetenring een echte star wars uit. Maar dan komt de echte vijand langs.

Chamber

Ver voor de geboorte van Anakin Skywalker, strijden Sith en Jedi tegen elkaar in een eeuwenlange oorlog. Het verschil tussen goed en kwaad is nog niet zo helder. Wanneer er bij de Sith, overtuigt van hun religie, weer eens een rel uitbreekt, worstelen ze er met elkaar op los. In de chaos dondert een Sith het strijdveld uit en komt vast te zitten ondergronds. Daar vindt hij rust en leert hij op nieuwe manieren de Force kennen.

Murder in Coruscant

Een detective, geboren op een verdwaalde planeet, struint door de straten van Coruscant, het centrum van de Republic. Een man is vermoord, maar alles is omgeven door mysterie. Beetje bij beetje krijgt hij beeld van hoe ver dit complot eigenlijk gaat. Is hijzelf en zijn familie thuis nog wel veilig?

Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie betere ideeën? Laat het me weten hieronder!

 

Advertentie

Een gedachte over “Hey Disney, hier 4 Star Wars filmideeën!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s